Quark Software

Quark Software ofera solutii complete pentru implementarea sistemelor integrate in orice tip de intreprindere.
Scopul nostru este ca efortul implementarii sistemului informatic sa fie minim din partea intreprinderii, sa se finalizeze cu succes, iar costurile implementarii sa fie in totalitate vizibile si explicate pe tot parcursul procesului de implementare si utilizare a solutiei informatice.

Filozofie

Quark Software reprezinta interesele clientului in cumpararea, implementarea si utilizarea unui sistem integrat pentru managementul informatiilor.
Beneficiind de multa experienta si solide cunostinte in domeniu sistemelor de business noi reusim sa asiguram, prin solutia aleasa si implementata, profitul maxim pentru investitia clientului.
Diferenta majora intre compania noastra si majoritatea firmelor de profil este faptul ca noi oferim solutii complete, la cheie, pe parcursul intregului proces de implementare de la cumparare la utilizare, prin servicii de calitate la preturi competitive. Scopul nostru nu este sa vindem solutia software si lasam intreg procesul de implementare in sarcina clientului.
Suntem mai mult decat o firma de consultanta, deoarece urmarim implementarea pana la sfarsit si ne asiguram ca este finalizata cu succes, iar utilizarea sistemului se face la maximum de capacitate.

Avantaje

  • Reprezentam interesul clientului pe parcursul intregului proces de implementare a unui sistem software integrat
  • Urmarim intregul proces de la inceput pana la sfarsit si finalizarea implementarii cu succes si cu un minim de efortsi costuri din partea clientului
  • Realizam o estimare si detaliere transparenta si completa a tuturor costurilor vizibile si ascunse
  • Oferim analiza business-ului clientului impreuna cu propuneri si solutii concrete de eficientizare a activitatii
  • Realizam pregatirea companiei din toate punctele de vedere: organizational, tehnic, financiar, uman in vederea implementarii sistemelor informatice

Quark Software ofera solutii complete pentru implementarea sistemelor integrate in orice tip de intreprindere.

Urmarim intregul proces de implementare, de la analiza si alegerea solutiei pana la darea ei in folosinta.